Bli inspirert

Pusse opp badet – de beste butikkene for baderomsinteriør

Drømmer du om eller har du startet prosessen med å pusse opp badet? Flere ønsker å skape et personlig bad, og vi er blitt mer opptatt av detaljer enn før. Derfor har vi plukket ut noen av våre favorittbutikker for småartikler til badet i denne artikkelen. Se våre favoritter her og bli inspirert!

Pusse opp badet – de beste butikkene for baderomsinteriør
Ingrid Jakhelln

7. September 2023

  • icon
  • icon
  • icon
  • icon

Finn inspirasjon til et personlig bad

Drømmer du om å pusse opp badet? Når man skal pusse opp badet er det mange valg som skal tas, og vi ser at nordmenn har hatt en økende interesse de siste årene for et mer personlig bad. Vi bli flinkere til å bruke farger, og tør rett og slett mer enn før.

For å skape et rom som føles som ditt, er det gøy å finne de små artiklene som er med på å skape noe utenom det vanlige. Alt fra en spesiell såpe, til knagger eller dørhåndtak. I denne artikkelen har vi plukket ut noen av våre favoritt-butikker hvor du kan finne inspirasjon til ditt nye bad og som kan hjelpe deg med å finne det lille ekstra.

Kollekted By

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Kollekted by (@kollektedby)

Kollekted By er en interiørbutikk basert i Oslo på Grünerløkka som selger både møbler til småartikler, bøker og mer. Til badet har de flotte krakker, håndklær, såper, fat – perfekt for deg som ønsker et skandinavisk eller japandi uttrykk.

Montana baderomsinteriør

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Montana Furniture (@montanafurniture)

Visste du at Montana også selger baderomsmøbler og tilbehør? Dette er for deg som ønsker noe moderne, med mulighetene for å skape fargerikt rom! En av våre kunder valgte Montana på sitt bad som skulle stå i stil med huset fra 70-tallet, se prosjektet her!

Her kan du se et bad vi har pusset opp i Oslo hvor kunden kjøpte alt baderomsinteriør fra Montana!

Eitra Bad

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Baderomsinteriør (@eitra.bad)

Eitra Bad er en nettbutikk for baderomsinteriør og selger alt fra armaturer og baderomsinnredning til småartikler. Kamilla hos Eitra jobber også som interiørkonsulent og har sammen med Lomundal gjennomført flere flotte prosjekter.

Kamilla gir deg sine beste tips for å velge baderomsinnredning i denne artikkelen!

Oslo VVS Senter

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Oslo VVS Senter (@oslovvssenter1)

Oslo VVS Senter er en vvs-butikk i Oslo som leverer kvalitetsmerker innenfor bad. Her finner du alt fra badekar, dusjer, wc og armaturer til baderomsmøbler og småartikler. Butikken er godt kjent for god kundeservice og har vært en samarbeidspartner med Lomundal siden start.

 

Vil du lære å bruke farger i hjemmet ditt?

Vi tok en prat med Kaja Moen i Arkivet for en stund tilbake, og hun forklarer oss hvordan vi kan gå frem for å bli bedre til å bruker farger i hjemmet!

Lær å bruk farger i hjemmet her

Flere favorittbutikker for baderomsinteriør og småartikler

R Bergersen

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av R. Bergersen (@rbergersen)

R. Bergersen er en spesialistbutikk for beslag, håndtak og knotter. Her kan du finne det meste innenfor flere stiler. Å kjøpe egne håndtak og knotter vil være med på å skape et mer personlig preg, og ved å velge samme stil i resten av boligen få et mer gjennomført hjem.

Skal du pusse opp badet? Her er alt du bør vite før du starter prosessen!

Element Studio

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av ELEMENT STUDIO AS (@elementstudionorge)

Element Studio er en flott butikk på Lilleaker som blant annet er forhandler av Vipp, som utenom kjøkken også har baderomsmøbler og småartikler. Butikken har også masse fint til hjemmet, alt fra møbler til mindre dekor.

Sekelskifte

Sekelskifte er en svensk nettbutikk, og det perfekt stedet for deg som ønsker deg et bad i klassisk stil! Nå er også butikken momsregistrert i Norge, slik at det er enklere for oss å bestille produkter derfra uten overraskelser. Her kan man virkelig finne produkter som vil være med på å skape et personlig bad.

Book gratis befaring

Book gratis befaring

Har du generelle spørsmål rundt ditt prosjekt?

    ?>

    Lignende artikler