Bli inspirert

Inspirasjon til baderomsinnredning

Skal du pusse opp badet og er usikker på hva slags type baderomsinnredning du skal gå for? Det er mange stiler å velge mellom som kan gi badet ulike uttrykk, så for å hjelpe deg litt på veien har vi plukket ut litt inspirasjon fra Pinterest.

Inspirasjon til baderomsinnredning
Ingrid Jakhelln

15. December 2021

  • icon
  • icon
  • icon
  • icon

Baderomsinnredningen er et sentralt element på badet, og er med på å sette tonen for følelsen i rommet. I tillegg til det estetiske skal innredningen også oppfylle flere funksjonelle behov, og det å velge riktig i forhold til hvilke behov du har i hverdagen er noe som vil gjøre deg fornøyd med badet ditt i lang tid. Det å bruke god tid på å planlegge er derfor essensielt, både når det gjelder funksjon og form. Vi ønsker å hjelpe til med å finne inspirasjon til baderomsinnredningen, og har derfor plukket ut noen ulike stiler fra Pinterest som vi liker!

På vår Pinterest-konto kan du finne både bilder av våre prosjekter samt inspirasjonstavler til både bad, kjøkken og mer. Følg oss her!

Baderomsinnredning i treverk på lyst bad

 

Myk opp og skap varme på et lyst bad med baderomsinnredning i treverk. Her er det nok på begge bilder gått for en skreddersydd løsning av møbelsnekker, som gir et møbel som passer perfekt til rommet og planløsningen. Her blir baderomsinnredningen smykket i rommet i et ellers lyst bad.

Sort baderomsinnredning

 

Baderomsinnredning i sort kan være med på å skape både tyngde i rommet og kontrast. Her ser man hvor forskjellig inntrykket av rommet blir dersom man velger å gå for et møbel som går ned på gulvet, eller som er montert på veggen. Luften under baderomsinnredningen er med på å skape et lettere uttrykk.

Liker du sorte detaljer på badet? Da kan du finne mer inspirasjon her!

Baderomsinnredning til små bad

 

Har du et lite bad du skal velge baderomsinnredning til? Det er det mange av oss som har, og da er det spesielt tre ting du bør ha i bakhodet – luft, form og funksjon. Ved å ha et møbel som henger på veggen får du følelsen av at badet har mer luft. Samtidig kan det være lurt å se etter et møbel som har runde former, som også er med på å øke romfølelsen. I tillegg er det viktig at du føler at du får de funksjonelle behovene dine oppfylt, selv om du har mindre plass.

Her får du Kamilla Eides beste tips til innredning av små bad.

Vurderer du å pusse opp?

Ta kontakt med oss og bestill gratis befaring i dag.

Book gratis befaring
?>

Lignende artikler