Bli inspirert

Fire trendy stiler til kjøkkenet

Skal du pusse opp kjøkkenet og er ute etter litt inspirasjon? Vi tok en titt på Pinterest og plukket ut fire trendy stiler vi liker kjøkkenet. Se bildene og bli inspirert!

Fire trendy stiler til kjøkkenet
Ingrid Jakhelln

6. October 2021

  • icon
  • icon
  • icon
  • icon

Kjøkkenet er for mange et av de viktigste rommene i boligen, da det er her man ofte samles enten som par, med venner eller med familien. Et godt kjøkken skaper gode øyeblikk og minner, og når det skiftes ut skal det kunne stå i mange år frem i tid. Å velge hva slags stil man derfor skal gå for er ikke alltid så lett, for valgalternativene er mange. Vi i Lomundal har etter høy etterspørsel valgt å rendyrke vår kjernevirksomhet rundt totalrenovering bad og kjøkken, og kan ta oss av hele denne prosessen fra oppstart til ferdigstillelse. Du bestiller det kjøkkenet du ønsker deg, så koordinerer vi resten. Du kan lese mer om totalrenovering av kjøkken her.

Bli inspirert av disse fire ulike stilene på kjøkkenløsninger vi har plukket ut fra Pinterest. På vår profil kan du finne en kombinasjon av inspirasjonstavler på både bad og kjøkken, samt se flere av våre egne prosjekter. Følg oss her!

Kjøkken i treverk

 

Kjøkkenløsninger i treverk har gjort et ordentlig comeback, og vi ser mer og mer av minimalistiske løsninger i blant annet eik. Mange kjøkkenleverandører har kommet med et bredere utvalg av dette, men vi ser også flere som velger å gå for skreddersydde løsninger bygget av møbelsnekkere. Kortreist treverk er et miljøvennlig materiale, holder seg godt og kan slipes og holdes ved like i mange år. I tillegg har treverk mange positive effekter på miljø og mental helse, og skaper en lun og behagelig atmosfære. Her er det mange muligheter for å skape ulike uttrykk med valg av treverk, benkeplater og så videre. Vil du se flere inspirasjonsbilder fra denne stilen, kan du finne det her.

Fargerike kjøkken

 

På den andre siden av spekteret har vi sett valg av mer spreke løsninger hvor sterke farger blir brukt på ulike måter for å skape et spennende uttrykk. Har du det i deg å bruke farger, så kan du skape et helt spesielt kjøkken som skiller seg ut blant de stort sett lyse kjøkkenløsningene. Det finnes mange måter å gjøre dette på, enten du velger en monokrom løsning med ton-i-ton farger, eller en farget kjøkkenøy som på det siste bildet. I kombinasjon med lyse toner og treverk oppleves fargene roligere enn man skulle tro. Bruk av farger skaper kontraster, og dette har også positiv effekt på humør og sinn. Her kan du bli inspirert av flere fargerike kjøkken! 

Lurer du på hvordan du skal gå frem når du skal velge farger til hjemmet? Det kan du lese mer om her.

Kjøkkeninnredning i stål

 

Få deg et industrielt og restaurantinspireret kjøkken med en kjøkkenløsning i rustfritt stål. Dette er også en stil som har startet å bli mer populær, og vi tror vi bare vil se mer av dette i tiden fremover. Flere leverandører har nå kommet med egne løsninger i rustfritt stål, og løst på riktig vis, så kan dette gi et moderne og industrielt kjøkken med flott form. Kombiner gjerne med farger i varmere toner eller treverk for å myke opp uttrykket. Et alternativ er også å velge kjøkkeninnredning i et annet materiale, men bruke en benkeplate i stål. Lett og rengjøre og holder lenge! Se flere kjøkken i rustfritt stål her.

Moderne kjøkken i lyse toner

Selv om du ønsker deg et lyst kjøkken, trenger det ikke være helt hvitt. Det finnes mange flotte innredninger i enten grålige og beige toner som er flotte å kombinere enten med en sort benkeplate eller stein. Ønsker du å legge til et spennende element for å skape mer form? Gå for en kjøkkenøy med runde kanter for eksempel.

Ved å velge en farge på vegg i samme fargespekter som kjøkkenløsningen, skaper man en rolig atmosfære som vi mener også gir et luksuriøst og gjennomført uttrykk. Å velge et lyst og moderne kjøkken kan være veien å gå dersom man ser for seg å skulle flytte i fremtiden, og vil gå for noe tidløst som er enkelt for mange å like. Vi har plukket ut flere inspirasjonsbilder av lyse og moderne kjøkken her.

Vurderer du å pusse opp?

Ta kontakt med oss og bestill gratis befaring i dag.

Book gratis befaring
?>

Lignende artikler