Bli kjent med

Bli kjent med vår selger Jørn

På mange måter er Jørn en stor del av Lomundals førsteinntrykk utad, og med mellom 1000 og 1300 befaringer i året har han etter hvert blitt en ordentlig menneskekjenner. Bli bedre kjent med han!

Bli kjent med vår selger Jørn
Ingrid Jakhelln

11. November 2020

  • icon
  • icon
  • icon
  • icon
  • Jørn i Lomundal Bygg AS

Høy og mørk, et smil om munnen og en halve buksekanten inni sokken – det er vår mann på salg, Jørn, vi snakker om. På mange måter er han Lomundals førsteinntrykk utad, og en viktig person for selskapet. Jørn er født og oppvokst i Våle kommune, dagens Tønsberg. Dette er Norges fineste by mener han. Jørn har rundt 12 års erfaring fra salg, og kom til Lomundal i 2017 etter at han tok kontakt med Bjørnar, som han kjenner fra en tidligere jobb. Dette har han ikke angret på. I løpet av et år gjennomfører han nå rundt 1,000 – 1,300 befaringer og har hatt ca 270 kunder. Med andre ord har han ganske mye erfaring med det han driver med. Vi spør han hva det er som gjør befaringene hans så gode.

Jeg tror det er en god blanding av alle elementene, men spesielt er det viktig for meg at kundene skal føle seg trygge. Dette sikrer jeg ved å kunne komme med forslag til gode løsninger, kunne forklare prosessen godt, samt levere et oversiktlig tilbud.

 

Dersom du lurer på hva som skjer på befaring kan du lese om befaring her.

Jørn er salgsleder hos Lomundal. Her sitter han ved datamaskinen på kontoret.

En variert hverdag og fantastiske mennesker

Det er ingen hemmelighet at det finnes en felles enighet om at arbeidsmiljøet hos Lomundal er spesielt. Det mener Jørn også. Han forteller at han alltid opplever god stemning på kontoret, og at kollegaene hans er fantastiske.

Utover det herlige miljøet er jeg også veldig glad for å ha en så variert arbeidshverdag. Jeg har rundt 4-5 befaringer om dagen, og så sitter jeg litt på kontoret sammen med de andre. Det er gøy å få møte så mange nye mennesker hver dag.

En aktør som skiller seg ut fra de andre

Jørn er stolt av å jobbe i Lomundal, og er også partner i selskapet. Vi snakker om hvorfor han mener at kundene bør bruke Lomundal på sitt prosjekt, og her forteller Jørn at Lomundal er en aktør som skiller seg ut fra de andre. Her kommer du til å få en dyktig prosjektleder som har våtromssertifikat, samt veldig dyktige håndverkere. Skulle det dukke opp noe i etterkant av prosjektets ferdigstillelse, vil vi alltid rydde opp i det, påpeker han. Det ligger stolthet i å kunne levere et produkt som har kvalitet i alle ledd. Fra befaring, til utførelsen, til prosjektet blir overlevert til kunden.

Jobber med gode venner

Siden han startet i Lomundal har vennskapet til mange på jobb også vokst. Vi spør om det er noen spesielle minner Jørn husker fra tiden sin her så langt.

Turen til Las Vegas med Bjørnar, Hanna, min kjæreste og meg var helt klart et spesielt minne jeg ikke kommer til å glemme. Jeg er glad for å kunne bli så godt kjent med Bjørnar, og andre på jobb også. Det gjør det gøy å komme på jobb. Utover dette husker jeg selvfølgelig godt dagen jeg landet mitt første salg.

 

En perfekt fridag med familie og gode venner

På en slik dag ville Jørn vært sammen med fruen, ungen og bonusungen på en fin sommerdag. Enten tilbringer de dagen på stranden eller på en lang tur. Kanskje jeg spiller litt fotball, det liker jeg. Avslutningsvis grilles det med øl og venner.

Jørn er salgsleder hos Lomundal og liker å spille fotball på fritiden.

5 kjappe

Takk for at du ville bli litt bedre kjent med meg. Jeg gleder meg til å møte deg på befaring!

?>

Lignende artikler