Bli kjent med

Bli kjent med faglig leder, Nikolai!

Langt hår i strikk, alltid et stort smil om munnen, faglig dedikert, og en «det fikser jeg»-mentalitet som står i stil til hans karismatiske personlighet. Bli kjent med faglig leder, Nikolai!

Bli kjent med faglig leder, Nikolai!
Ingrid Jakhelln

26. June 2020

  • icon
  • icon
  • icon
  • icon
  • Nikolai er prosjektleder hos Lomundal. Her prater han i telefonen med en kunde.

  • Nikolai står sammen med en håndverker på et prosjekt.

Nikolai, eller Nikko som vi i Lomundal kaller han mest, er opprinnelig fra Montebello, men bor nå på Frogner i Oslo. Han er utdannet tømrer og har jobbet på alt fra nybygg til rehabilitering og totalrenovering av både større og mindre prosjekter. I tillegg har han 2-års teknisk fagskole, er våtromssertifisert, og deleier i Lomundal. Nikolai gikk fra å starte som prosjektleder, til å nå jobbe som faglig leder. Hans fokus er å kontrollere kvalitet på alle prosjektene til Lomundal, i tillegg til å være en faglig støtte til prosjektlederne.

Kunden i Fokus

Nikolai sørger alltid for at kundene blir godt i varetatt, og er opptatt av å finne de beste og mest varige løsningene som kunden kan være fornøyd med i lang til fremover. Utfordringer tar han på strak arm. «Det finnes alltid en løsning» er noe som ligger godt plantet i Nikolais arbeidsmentalitet. Her er en av mange tilbakemeldinger vi har fått fra Nikolais fornøyde kunder:

«Lomundal Bygg totalrenoverte vårt bad høst 2019. De hjalp oss med å gjøre våre (mer eller mindre gjennomtenkte) ideer om til smarte og lekre løsninger. God kommunikasjon med prosjektleder Nikolai underveis, veldig pålitelige og solide håndverkere samt et resultat vi er super fornøyd med gjør at vi trygt kan anbefale Lomundal til andre». – Astrid Bjerke

 

På spørsmål om hva det beste med å jobbe i Lomundal er svarer han: “Det må være samholdet i bedriften vår. Det gjenspeiler seg i måten vi driver på, og for å drive godt må du trives med de du jobber sammen med. Vi er seriøse og er stolte av prosjektene våre og tar ingen snarveier. Vi er løsningsorienterte og en bærekraftig bedrift”.

Stor interesse for interiør og arkitektur

For Nikolai er ikke oppussing bare en jobb, det er en livsstil. Interessen for design, interiør og arkitektur er bare blitt større med årene. Han har også hatt flere prosjekter privat, og for noen år siden gjorde han blant annet et gammelt slakter-lokale om til en leilighet med industrielt særpreg. Med hans solide faglige bakgrunn og erfaring kombinert med hans store interesse for interiør og særegne detaljer er det ofte Nikolai som blir prosjektleder for de større arkitekttegnede prosjektene.

Når vi spør Nikolai hvilke prosjekter det er morsomst å jobbe med svarer han: “Jeg liker alle typer prosjekter fra små bad til totalrenovering av store leiligheter. Men, hvis jeg skal velge, så må det bli prosjekter som det er en klar plan på hva som skal gjøres, gjerne hvor det er involvert en interiørarkitekt som jeg kan sparre med”.

Nikolai fra Lomundal sammen med en ansatt fra Ramsøskar Interiørarkitekter.

Nikolai sitt beste oppussingstips til deg som skal pusse opp er å planlegge godt og bestille varer i god tid slik at du er sikker på at du får akkurat de produktene du ønsker deg. Bruk også god tid på å se etter inspirasjon for produkter, farger og løsninger og spør prosjektlederen din om du er usikker.

5. kjappe spørsmål

Takk for at du ville bli bedre kjent med meg, jeg gleder meg til å være din prosjektleder! Hilsen Nikolai

Podcast om oppussing

Sjekk ut Lomundals podcast for å få en innføring i oppussing!

Hør podcasten på Spotify
?>

Lignende artikler