Aktuelt

Christopher totalrenoverer leiligheten til tross for covid-19

Regjeringen har gitt et klart ja til at det var trygt å benytte seg av disse tjenestene. Christopher Egelund er i full gang med totalrenovering av sin leilighet.

Christopher totalrenoverer leiligheten til tross for covid-19
Ingrid Jakhelln

1. April 2020

  • icon
  • icon
  • icon
  • icon
prosjektleder karl og kunde christoffer egelund på prosjekt til lomundal bygg

Det er ikke bare mørke historier i media om dagen. Her på Østlandet, i Stor-Oslo, Asker og Bærum hvor vi jobber mest skinner solen hver eneste dag, og da hører det med noen solskinnshistorier også. Forrige uke gikk regjeringen ut å oppfordret folket til å benytte seg av håndverkstjenester, og denne uken kan du lese i VGs annonsørinnhold om vår kunde Christopher Egelund som gjør nettopp dette.

Christopher sier at det er en merkelig tid, men at det å pusse opp hittil har vært uten problemer for han. Det meste av kommunikasjon med prosjektleder og Lomundal Bygg kommuniseres over telefon, så fysisk oppmøte er ikke nødvendig for å gjennomføre prosjektet.

bjørnar lomundal utenfor kontoret

Bjørnar Lomundal, grunnlegger av Lomundal Bygg, forteller at det er viktig å holde hjulene i gang, og at han håper at folk tar i bruk håndverkstjenester til oppussing av bad og andre prosjekter til tross for den spesielle situasjonen vi befinner oss i. Lomundal som firma har gjort en rekke tiltak for å ivareta kunder og ansatte. Disse tiltakene kan du lese om her.

Det at vi har opplevd en økning i antall oppdrag etter at coronaviruset brøt ut bunner nok i at mange har mer tid hjemme, og da blir motivert til å realisere sine oppussingsdrømmer.

 

Bjørnar Lomundal har tidligere gått ut med sin kommentar om situasjonen, som du kan lese om her. Der han uttrykker viktigheten av å velge en seriøs aktør i disse tider.

Artikkelen i VGs annonsørinnhold er skrevet i samarbeid med Mitt Anbud.

Vurderer du å pusse opp?

Ta kontakt med oss og bestill gratis befaring i dag.

Book gratis befaring
?>

Lignende artikler