Aktuelt

Dette er tiltakene Lomundal har gjort i forbindelse med koronaviruset

Lomundal har gjort en rekke tiltak knyttet til smittevern mot covid-19 for å sikre en trygg opplevelse både for våre kunder og ansatte.

Dette er tiltakene Lomundal har gjort i forbindelse med koronaviruset
Ingrid Jakhelln

17. March 2020

 • icon
 • icon
 • icon
 • icon
Karl smiler og peker på noen plantegninger på et prosjekt for Lomundal.
Fagskriv om Obligatoriske rutiner for alle som jobber på et av Lomundals prosjekter.

Det er ikke alle som kan ta hjemmekontor og jobbe hjemmefra isolert fra andre mennesker, enkelte arbeid foregår nettopp av andre mennesker hjemme hos en selv. Det å jobbe med oppussing og totalrenovering av private bad og boliger under covid-19 krever at vi som jobber i denne bransjen gjør gode tiltak og følger disse punktlig for at arbeid skal kunne fortsette på en trygg måte. Lomundal følger til enhver tid med på situasjonen og gjør fortløpende vurderinger basert på helsemyndighetenes offisielle råd og retningslinjer. Vi tar ingen sjanser, og har gjort en rekke tiltak for å gjøre det vi kan som entreprenør for å begrense smitte og for å beskytte våre ansatte og våre kunder.

 1. Vi har hengt opp disse obligatoriske rutinene for alle som jobber på et av Lomundals prosjekter. Vi har også innført hyppigere vernerunder for å sørge for at disse rutinene følges.
 2. Vi har gjort befaringer digitale og gjennomfører nå fullgode befaringer over FaceTime og andre video-kanaler på de prosjektene som er standard. Dette har blitt godt tatt imot av våre kunder.
 3. Vi setter alle ansatte som har vært i utlandet eller vært i kontakt med smittede i karantene. Dette er også innført hos våre samarbeidspartnere.
 4. Ved sykdomsfølelse ber vi ansatte holde seg hjemme. Dette omhandler også samarbeidspartnere.
 5. Kontoret vårt på Fornebu er nå stengt til situasjonen har bedret seg, og vi har innført hjemmekontor på alle i administrasjonen.
 6. Ingen håndhilsning på prosjekt eller befaring, samt minimum 2 meters avstand mellom alle på prosjekt.
 7. Vi gir løpende informasjon til våre kunder om hvordan situasjonen utarter seg, og ber kunder med sykdomsfølelse holde seg borte fra prosjekt for så å gå i dialog med sin prosjektleder for å kartlegge situasjonen.
 8. Vi har gode rutiner for verneutstyr, samt håndvask med antibac, og i tillegg vask av flater på prosjekt og verktøy.

I tillegg til dette har vi snakket med våre samarbeidspartnere om hvilke rutiner og tiltak de har gjort for å forsikre oss om at våre kunder handler trygt hos de. Blant annet sier en salgsrepresentant fra Oslo VVS-senter at de vasker alle betalingsterminaler, kontaktflater, utstillinger og toaletter 3 ganger daglig med desinfiserende midler, og oppfordrer samtidig kunder til å benytte seg av deres nettbutikk i denne perioden. (De hjelper deg gjerne over telefon også).

Vi er opptatte av at våre kunder skal føle seg trygge og ivaretatt, og vi kan med sikkerhet si at det er trygt å bruke Lomundal som utførende entreprenør for ditt prosjekt både under covid-19, og etter.

?>

Lignende artikler