Bli kjent med

Bli kjent med Renathe på administrasjon

Etter 20 år i logistikkbransjen var Renathe klar for nye omgivelser. I september 2020 landet hun jobben innen administrasjon for Lomundal, og har ikke angret en dag på det. Bli bedre kjent med henne her!

Bli kjent med Renathe på administrasjon
Ingrid Jakhelln

27. January 2021

  • icon
  • icon
  • icon
  • icon

Renathe er født og oppvokst i Groruddalen øst i Oslo, nærmere bestemt Ellingsrudåsen, og husker dette som et flott sted å vokse opp i på 80-tallet. I dag bor hun i Nittedal og startet sin nye jobb med administrasjon hos Lomundal i september 2020. Før hun landet i  Lomundal kom hun fra logisidkkbransjen innen vin og brennevin, og har rundt 20 års erfaring innen kundeservice mot serveringsbransjen og Vinmonopolet.

Om det er noe Renathe tror at kollegene hennes ikke ville gjettet om henne så er det at hun har truckfører-bevis, og at hun ble seriemester i fotball på begynnelsen av 90-tallet. Da spilte hun fotballkamp i Leningrad i Sovjetunionen.

Å jobbe et sted hvor alle vil levere 100%, hver dag

Da stillingen hos Lomundal dukket opp på Finn ble Renathe med en gang interessert. Hun var klar for å prøve noe nytt, og arbeidsoppgavene virket som en kombinasjon av ting hun hadde god erfaring med fra før, men også mange ting som ville bli nytt.

Det var først og fremst arbeidsoppgavene som denne stillingen har som gjorde at jeg ble kjempeinteressert! Mange varierte oppgaver og at man er svært delaktig i den daglige driften.

 

Renathe jobber i administrasjonen for Lomundal. Her står hun ute mot en mørk vegg og smiler.

Videre spør vi om virkeligheten har levd opp til forventningene hennes, og det har de virkelig forteller hun. Renathe forklarer at det var en følelse til stede som fortalte henne at dette var et sted som hadde et godt team å kunne bli en del av, og i dag er dette noe av det hun liker best med å jobbe i Lomundal. Dette er et sted med folk som brenner for arbeidet sitt, og som ønsker å levere 100% hver dag, forteller hun.

Det er stor yrkesstolthet hos samtlige, både hos prosjektledere, administrasjonen og håndverkerne. Det er så utrolig mye kunnskap her! Og som alle andre har nevnt tidligere, så er det utrolig hyggelig folk her. Det er et privilegium å kunne glede seg til å komme på jobb hver dag.

 

Renathe sitter ved datamaskinen og jobber. Hun jobber i administrasjonen hos Lomundal.

Etterstreber å alltid levere det kunden ønsker

Vi spør Renathe hvorfor hun mener at kundene skal bruke Lomundal som utførende aktør på sitt prosjekt, og til dette forteller hun at hun mener dette handler om oppfølging og trygghet. Hun syns at alle som skal pusse opp badet sitt, eller andre rom, bør bruke Lomundal til nettopp dette. Det å kunne ha én prosjektleder å forholde seg til er utrolig deilig, og å vite at den personen er tilgjengelig for deg når du måtte ha spørsmål eller råd.

Prosjektlederne våre innehar så mye kunnskap og har de sertifikater og godkjenninger som kreves for å kunne stå ansvarlige for prosjektet. Vi etterstreber, så langt det lar seg gjøre, å alltid levere det kunden ønsker. Med så bred erfaring som vår selger og prosjektledere har, ser vi mange løsninger som man kanskje ikke hadde tenkt på selv, eller som man kanskje ikke hadde trodd hadde vært mulig å gjennomføre.

 

Renathe sitter på kafe og ser på noe på telefonen. Hun jobber i administrasjonen hos Lomundal.

Videre snakker vi om hvilke minner hun har fått så langt i jobben sin, og om det er et spesielt minne hun kan dele. Til dette forteller Renathe at det som alltid vil sitte friskt i minne er følelsen av å være del av teamet, som hun fikk fra dag én. Å føle seg inkludert kjennes så utrolig bra, understreker hun.

De spontane dagene er som oftest de beste

Vi ønsker å bli enda litt bedre kjent med hvem Renathe er på privaten, og spør henne hvordan en perfekt fridag ser ut for henne. På en slik dag våkner hun tidlig uten å ha planer for dagen. Det gir rom spontanitet, og blir ofte de hyggeligste og mest morsomme dagene.

En kaffekopp i solveggen om morgenen en varm sommerdag er en perfekt start på dagen. Å invitere til middag med gode venner eller lage mat sammen er det hyggeliste jeg vet. Jeg elsker å samle venner og være sosial med mine nærmeste.

 

5 kjappe

Tusen takk for at dere tok dere tiden til å bli bedre kjent med meg! – Renathe

Vurderer du å pusse opp?

Ta kontakt med oss og bestill gratis befaring i dag.

Book gratis befaring
?>

Lignende artikler