Bli kjent med

Bli kjent med vår daglig leder Amund

Amund har hatt en bratt og spennende reise, fra rørlegger, til prosjektleder og nå daglig leder for Lomundal. Bli bedre kjent med han her!

Bli kjent med vår daglig leder Amund
Ingrid Jakhelln

27. December 2020

  • icon
  • icon
  • icon
  • icon

Amund er født og oppvokst i Trysil, og tok veien til Oslo som 18-åring. Etter to år startet han som rørlegger, gjorde seg ferdig med lærlingtiden og fikk svennebrev. Over flere år fikk han god erfaring som utførende rørlegger på renoveringsprosjekter i Oslo, og hadde ansvar for renovering av noen store bygårder på Frogner. Etter dette kom lysten etter å gjøre noe mer.

Simen og Amund gjør noen mål utenfor et prosjekt for Lomundal.

“Jeg følte meg ganske ferdig med å være utførende på alle disse prosjektene, og begynte å leke med tanken om å bli prosjektleder. Jeg trives godt med koordinering, og da jeg fikk muligheten til å starte som prosjektleder i Lomundal i 2017, grep jeg den”.

Og hos Lomundal ble læringskurven bratt og rask. Amund trivdes godt i rollen som prosjektleder, og ble kjent innad i bedriften for alle de gode tilbakemeldingene han fikk fra kundene hans. Da behovet for en ny daglig leder kom, ble Amund spurt av Bjørnar om han ønsket å ta over. Det var klare fordeler ved å gi stafettpinnen videre til noen som allerede kjente bedriften godt, og Amund takket ja og startet i denne rollen 1. januar i 2020.

Høyt fokus på kompetanseheving

Vi snakker om hva som gjør Lomundal til et spesielt sted å jobbe, og her forteller Amund at det han setter mest pris på er kollegaene hans, det gode arbeidsmiljøet, samt det å være en del av visjonen til Lomundal om å skille seg ut i bransjen. Her er alle opptatt av å spille hverandre gode, med et høyt fokus på kompetanseheving og å jobbe hardt mot et felles mål. Det blir man stolt av.

Dette er grunnlaget som gjør Lomundal til en unik aktør, og Amund forteller videre om hvorfor han mener at kundene bør velge oss til prosjektet sitt.

Vi fokuserer mer på kundereisen og sluttproduktet enn de fleste av våre konkurrenter. Jeg mener Lomundal leverer et sømløst og optimalt produkt, for de som ønsker å få mest mulig ut av prosjektet sitt. Vi ønsker også å være en trygg aktør i markedet, som er der for kundene våre i dag og i fremtiden.

 

De gode kundeopplevelsene glemmer man ikke

Vi spør Amund om hvilke prosjekter han liker best å jobbe med, og her forteller han at alle prosjektene naturligvis er like viktige, men at det er prosjektene med spesielle løsninger, gode materialvalg og hyggelige kunder han husker best. De gode kundeopplevelsene glemmer man aldri.

Utover dette forteller Amund om det øyeblikket han husker best fra sin tid i Lomundal, og det var i 2017 da han og to andre kolleger fikk muligheten til å komme inn på eiersiden av bedriften.

Det føltes stort, og det er noe jeg er veldig stolt av å være. Vi har blitt en veldig god gjeng som er svært engasjerte i suksessen til Lomundal.

 

En perfekt fridag

For Amund består en perfekt fridag av 18 hull på golfbanen med goder venner og kollegaer, avsluttet med god mat og drikke på kvelden.

5 kjappe

Takk for at dere tok dere tiden til å bli bedre kjent med meg!

Vurderer du å pusse opp?

Ta kontakt med oss og bestill gratis befaring i dag.

Book gratis befaring
?>

Lignende artikler