Aktuelt

Vi 3D tegner ditt oppussingsprosjekt!

Visste du at vi lager 3D tegninger på alle prosjektene våre i forkant av oppussingen? Dette er en super fordel som gjør det enkelt å se for deg resultatet på ditt prosjekt før vi har satt i gang å pusse opp.

Vi 3D tegner ditt oppussingsprosjekt!
Ingrid Jakhelln

14. April 2021

  • icon
  • icon
  • icon
  • icon

Å skulle prøve å visualisere og se for seg hvordan resultatet på prosjektet ditt kommer til å bli er ikke så enkelt. Derfor lager vi egne 3D tegninger til våre kunder med programmet Winner Design. I dette programmet kan man konstruere alt fra små enkle rom til fullstendige boliger.

Plantegning av baderom utført av Lomundal
Baderom med skråstilt takvindu, spilevegg og badekar, utført av Lomundal.

I programmet ligger det kataloger med produkter fra et stort utvalg av leverandører, alt fra fliser til annen veggdekor til baderomsmøblement. Dette gjør at disse tegningene blir svært realistiske, noe som er til stor fordel for våre kunder. Vi har også muligheten til å spesialdesigne plassbygde løsninger for det akutelle rommet. På denne måten kan vi konstruere for eksempel et baderom du drømmer om og har sett for deg.

Når baderommet er ferdig tegnet, oversendes det kunde en plantegning samt oppriss av rommets vegger. I tillegg legger vi ved noen fotorealistiske bilder slik at kunden kan se ganske nøyaktig hvordan badet vil se ut. Dette programmet er utrolig godt, og det er så gøy å se hvor mye det ligner det ferdige resultatet, forteller Simen Gløersen, prosjektleder hos Lomundal.

Vurderer du å pusse opp?

Ta kontakt med oss og bestill gratis befaring i dag.

Book gratis befaring
?>

Lignende artikler