Aktuelt

Lomundal støtter MOT i 10 år

Vi har gleden av å meddele en videreføring av vår avtale med MOT, og går med det for å støtte MOT i 10 år i deres arbeid i å styrke ungdommers robusthet og livsmestring.

Ingrid Jakhelln

17. December 2021

  • icon
  • icon
  • icon
  • icon

Helt siden etableringen av Lomundal har grunnleggeren Bjørnar hatt et klart ønske om å gi noe tilbake. Valget falt naturlig på MOT Norge, som jobber med et forebyggende program for ungdom som skal styrke dem, og gjøre dem mer robuste for å kunne ta gode valg nå og i fremtiden. Vi har nå gleden av å meddele en ny signert avtale som strekker seg over flere år, som sikrer at Lomundal vil støtte MOT i 10 år. Dette er vi utrolig stolte av.

Bjørnar Lomundal med MOT Norge

Det er enormt gledelig at vi med den nye avtalen vil passere 10 år sammen med MOT. Fra første stund har det vært et givende samarbeid, hvor jeg med glede har kunne fulgt MOT og det enormt viktige arbeidet de legger ned for ungdommer. I tillegg vil jeg gå så langt som å si at MOT har bidratt til å forme meg som leder og person de siste fem årene, og derfor også utviklingen til Lomundal. De verdiene de representerer er gode verdier uansett alder og sammenheng, og har en stor overføringsverdi til arbeidslivet. Det har derfor aldri vært noen tvil om at vi har siktet mot en ny langsiktig avtale, og vi gleder oss til de neste fem årene!

– Bjørnar Lomundal

Med en slik avtale håper vi å vise at det er mulig for mindre bedrifter å bidra på en dynamisk måte, og at dette ikke kun er for store konserner. Vi ser frem til å forsette å jobbe med MOT, og håper å inspirere andre til å gjøre det samme.

Lomundal er virkelig en «superhelt» som har MOT i hjertet. Hvert år velger de å gi fem prosent av overskuddet sitt til MOT. De har valgt å inngå en avtale om fem nye år, noe Bjørnar foreslo selv. Det setter vi enormt stor pris på. – Mariann Janson, leder i MOT Norge.

Podcast om oppussing

Sjekk ut Lomundals podcast for å få en innføring i oppussing!

Hør podcasten på Spotify
?>

Lignende artikler