Aktuelt

Vi lanserer: digital befaring

Vi kan ikke få coronaviruset til å tilpasse seg vår arbeidshverdag, så vi velger da å tilpasse oss etter situasjonens omstendigheter og lanserer med dette digital befaring!

Vi lanserer: digital befaring
Ingrid Jakhelln

13. March 2020

  • icon
  • icon
  • icon
  • icon
  • Simen er prosjektleder hos Lomundal. Her prater han i telefonen med en kunde.

Lomundal er en bedrift som liker å være fremoverlente og nytenkende når det kommer til effektive løsninger som er til fordel for både firmaet og for kunden. Med covid-19 kom lanseringen av digital befaring noe raskere enn planlagt, men det er en trygg, effektiv, og fullgod løsning nå som situasjonen er som den er.

Hvordan fungerer en digital befaring?

Det hele er ganske så enkelt: du tar kontakt på vanlig måte, på telefon +47 926 46 995 til vår befaringsmann Jørn Jensen, eller ringer oss sentralt på +47 22 71 88 00, eller fyller ut kontaktskjema nederst i dette innlegget.

Videre vil vi da avtale en tid hvor man kan gjennomføre befaringen digitalt. Det vil da fungere ved at du står på ditt baderom eller i det rommet du skal totalrenovere og har en video-samtale via FaceTime eller den planlagt video-kanalen dere har blitt enige om å bruke for å gjennomføre befaringen.

Her vil Jørn eller den som gjennomfører befaringen stille deg relevante spørsmål gjeldende ditt prosjekt. Det kan være lurt å ha gjort enkelte forberedelser:

  1. Last ned appen «RoomScan» som du finner i AppStore for iOS, eller finn frem lasermåler/ målebånd eller godt gammeldags metermål/tommestokk.
  2. Ta mål: mål kortvegg og langvegg i det rommet du skal pusse opp, slik at vi har arealet. Er taket høyere enn standard 2,40 er det også relevant informasjon.
  3. Gjør deg opp en mening om hva du skal ha på vegger: er det fliser eller andre materialer du har tenkt deg?
  4. Hvordan er det med avfallshåndteringen? Er det lett å komme til eiendommen med kranbil?
  5. Hvordan er det med strøm inn til rommet som skal pusses opp? Og skal du for eksempel ha downlights i taket?

Selve befaringen vil ta rundt 10-15 minutter, avhengig av prosjektet. Det er en del punkter som må besvares før vi kan få satt sammen et tilbud. I de aller fleste tilfeller vil en god video-samtale være en fullverdig befaring, men dette avdekker vi raskt i vår første samtale med deg.

Vi har allerede gjennomført en del befaringer på denne måten, og det er blitt tatt veldig godt imot. Skal du pusse opp? Ta kontakt!

Vurderer du å pusse opp?

Ta kontakt med oss og bestill gratis befaring i dag.

Book gratis befaring
?>

Lignende artikler