Aktuelt

Regjeringens oppfordring: bruk tiden til å pusse opp!

Regjeringen har nå kommet med en uttalelse som sier at det er helt trygt å pusse opp under corona. Vi ser at markedet er positivt – og det er vi også!

Regjeringens oppfordring: bruk tiden til å pusse opp!
Ingrid Jakhelln

26. March 2020

  • icon
  • icon
  • icon
  • icon
  • Nikolai står sammen med en håndverker på et prosjekt.

  • Karl gjør noen notater på et prosjekt for Lomundal.

Vi har fått spørsmål om Lomundal fortsatt er fullt operative til tross for unntakstilstanden, og her er svaret absolutt! Vi startet flere prosjekter også denne uken, og signerer stadig nye oppdrag. I et hav av overskrifter om permitteringer og full krise i innland og utland, er det viktig å sette lys på at mange bedrifter i samfunnet fortsatt har hjulene i gang med godt driv. Nå går justis- og beredskapsminister Monica Mæland (H) ut og oppfordrer folket til å gi bedrifter som driver med oppussing og totalrenovering oppdrag. På spørsmål om det er trygt å bruke håndverkere, rørleggere og elektrikere nå er svaret også fra regjeringen et klart ja!

Monica Mæland gikk i går ut og oppfordret folk til å benytte seg av håndverkstjenester. «Hvis både håndverkeren og den som bruker håndverkeren er frisk og ikke i karantene, så kan man gjerne bruke håndverkere. Her, som på alle andre områder nå, så handler det om å ta sine foroldsregler. Hold avstand, ha god håndhygiene og unngå fysisk kontakt», sier Mæland.

Du kan lese saken her.

Nå er det unntakstilstand, og vi må holde oss inne. Og nå, kanskje mer enn før legger man merke til alt som burde vært gjort hjemme. Man blir tvunget til å møte den veggen som burde vært malt, eller den boden som helst skulle vært et vaskerom, eller det toalett-rommet som helst skulle blitt slått sammen med badet ved siden av så man virkelig kunne fått det drømmebadet man har tenkt på så lenge, og våre tanker går til alle de som har sagt «jeg skal ta det når jeg får tid» når når selv regjering går ut å sier : “Dette kan være et godt tidspunkt for å få gjort reparasjoner og vedlikehold i hjemmet”.

Vi har gjort mange tiltak for å trygt kunne gjennomføre totalrenovering og oppussing under disse covid-19 tider,  og har med disse tiltakene til grunne god fremdrift på alle våre prosjekter. Vi tilbyr også digital befaring.

Vurderer du å pusse opp?

Ta kontakt med oss og bestill gratis befaring i dag.

Book gratis befaring
?>

Lignende artikler