Hvordan kan man finansiere oppussingen?

Når du planlegger å finansiere en oppussing, er det flere veier du kan gå. En god start er å se på egne sparemidler, da dette er den mest direkte metoden uten å pådra seg ekstra kostnader. Hvis sparemidlene ikke strekker til, kan en annen mulighet være å se på refinansiering av boliglånet ditt.

Dette kan være en fordelaktig løsning hvis du har nok egenkapital i din nåværende bolig, ettersom det ofte gir lavere rente enn andre lånetyper. I enkelte tilfeller kan det også være aktuelt å inkludere oppussingskostnadene i boliglånet ved kjøp av bolig, forutsatt at oppussingen øker boligens verdi.

For større oppussingsprosjekter kan byggelån være et godt alternativ. Disse lånene er designet for å dekke byggekostnadene og konverteres deretter til et vanlig boliglån.

I starten av et prosjekt jobber vi alltid med å være så transparante som mulig når det kommer til budsjett. I tillegg kommer vi frem til en betalingsplan med kunde før oppstart av prosjektet. Dette gir våre kunder fleksibiliteten til å betale over en periode som passer deres økonomiske situasjon, uten å forsinke deres drømmeprosjekt. Kontakt oss gjerne dersom du har videre spørsmål om dette!