Bli inspirert Nytt bad

Slik lager du hjemmespa på 1-2-3

Nå som de fleste av oss må holde seg hjemme ser vi behovet for å gjøre noe ekstra for seg selv. Vi har snakket med en ekspert på dette med spa, og her kan du lese om hennes hjemmespa-tips.

Slik lager du hjemmespa på 1-2-3
Ingrid Jakhelln

23. March 2020

  • icon
  • icon
  • icon
  • icon

Det er viktig å trives hjemme, spesielt i Norge med det klimaet vi har, er det kanskje ekstra viktig å ha omgivelser som gir en behagelig hjemfølelse. Mange av kundene vi pusser opp for ønsker seg «spa-følelse» på badet hjemme. Hotellstil og det å føle at maner på reise hjemme er en stor interiørtrend i seg selv. I disse dager med koronavirus tvinges mange til å være hjemme, og det meste av spa og velværesentere har lapp på døren med «midlertidig stengt».

Baderom med frittstående badekar. Til venstre for badekaret er det en dusj og ovenfor det står baderomsinnredningen med dobbel vask.

Det er mange som tvinges til å holde seg delvis eller helt inne om dagen. Vi i Lomundal merker stor pågang på digital befaring, så nå, kanskje mer enn før, legger man merke til alt man vil pusse opp og kanskje totalrenovere hjemme. Men mens du drømmer om nyoppusset bad med «spa-følelse» kan du i denne innetiden unne deg litt hjemmespa. Vi har snakket med Karoline Johansen, keeper of The Thief Spa i Oslo, om hennes 3 tips for å få til dette:

  1. Demp elektrisk lys, tenn lys og sett på avslappende musikk.
  2. Skrubb huden grundig med en skrubb eller vott som fjerner døde hudceller og setter i gang sirkulasjon. Avslutt med å tilføre en rik bodylotion som pleier huden.
  3. Påfør en C-vitamin maske som booster huden med antioksidanter, fukter og jevner ut huden.

Pust dypt. Nyt. Kos deg.

Vurderer du å pusse opp?

Ta kontakt med oss og bestill gratis befaring i dag.

Book gratis befaring
?>

Lignende artikler