Bli inspirert

Fire oppussingstrender vi liker nå

Tenker du å pusse opp badet i løpet av den neste tiden, men sitter fast ved stilvalget? Vi har brukt litt tid på Pinterest og plukket frem noen spennende stiler vi liker for å hjelpe deg på veien. Se bildene og bli inspirert!

Fire oppussingstrender vi liker nå
Ingrid Jakhelln

17. August 2021

  • icon
  • icon
  • icon
  • icon

Når man skal pusse opp badet er det mange valg som må tas i forhold til hvilken stil man ønsker å gå for. Det viktigste av alt er å finne en stil man selv liker, og ikke la seg påvirke for mye av hva som er trendy akkurat nå. Likevel kan det være greit med litt inspirasjon for å finne frem til hvilke muligheter som finnes, og få et tydeligere bilde av hva man faktisk liker. På Pinterest kan man finne mye inspirasjon, og vi har brukt litt tid der for å plukke frem noen ulike stiler vi syns er spennende. Vi har også laget vår egen profil hvor vi deler en blanding av egne prosjekt og inspirasjonstavler, så ta en titt der og bli inspirert!

Blanke fliser på badet

Vi slår et slag for blanke fliser denne høsten! Store matte fliser i nøytrale farger har dominert trendbildet den siste tiden, men vi mener man fortsatt ikke bør glemme den blanke flisen, som da gjerne er i et litt mindre format. Disse flisene er luksuriøse å se på, og finnes i både kvadratiske og smale varianter. Med de smale variantene kan man ha det gøy med leggemønsteret, og for eksempel legge flisene i et fiskebensmønster. Bruk de på en vegg eller i dusjsonen i kombinasjon med store nøytrale fliser eller våtromsmaling.

Terrazzo på badet er tilbake


Terrazzo har gjort et stort comeback den siste tiden, og dette er noe vi tror vi kommer til å se enda mer av fremover også. I en tidligere artikkel nevner Camilla Bentzen fra Ramsøskar Interiørarkitekter at økt bruk av terrazzo handler nok til dels om at privatpersoner har blitt mer opptatt av naturlige produkter av kvalitet som skal kunne holde seg pent og tidløst lenge. Med terrazzo er det mange muligheter da sammensetningen kan bestå av flere ulike materialer som gir ulike farger og spill, så her er det muligheter for både de som ønsker et stilrent og rolig rom, eller de som ønsker noe mer fargerikt. Bruk det på gulvet på badet, i dusjsonen eller som benkeplate!

Gjør mer ut av belysningen på badet

 


Belysning på badet er ikke lenger bare noen spotter i taket og en liten kule over speilet. Selv om flere velger å gå for speil med LED-lys i, ser vi også økende bruk av designlamper av ulike varianter både montert i tak, på veggen ved siden av speilet eller rett på speilet. Vi mener at dette er en super måte å løfte badet et hakk og sette sitt særpreg. Det viser også til tendensen av at man nå velger å innrede badet like fullverdig som alle andre rom i boligen, og at belysningen der er like viktig som i stua.

Se for eksempel hvordan disse lampene hengt i taket foran speilet er med på å gi det lille ekstra til badet.

Treverk og jordtoner på badet gir en avslappende atmosfære

 


Fokus på bærekraft, naturen og kvalitetsprodukter har gjort at treverket har kommet inn på badet, både i møblementet, men også i form av spilevegg eller til og med som et badekar i japansk stil. I kombinasjon av treverket ser vi mye bruk av jordtoner, men også nå brente jordtoner fremfor de kaldere tonene som har dominert tidligere. Stilen gir et avslappet rom med en beroligende atmosfære og blir komplett sammen med for eksempel kalkstein eller lignende materialer.

Vurderer du å pusse opp?

Ta kontakt med oss og bestill gratis befaring i dag.

Book gratis befaring
?>

Lignende artikler