Podcast

Episode 6 – Bli med hjem til Camilla Pihl

Vi er klare med en ny podcast episode, og i denne helt spesielle episoden snakker vi med to helt spesielle gjester – Camilla Pihl og Peter Peters. Bli med inn på kjøkkenet deres og lær om huset som Lomundal totalrenoverte for familien.

Ingrid Jakhelln

6. December 2021

  • icon
  • icon
  • icon
  • icon

Vi er klare med en ny episode av Lomundals podcast! I denne episoden besøker vi to helt spesielle kunder av Lomundal, nemlig Camilla Pihl og Peter Peters. Vi skal snakke om totalrenoveringen av huset som Lomundal gjorde hos de i 2020. Vi kommer til å gå inn på alt fra forhistorien fra hva de var på utkikk etter da de skulle finne ny bolig, til hva slags behov og ønsker de hadde for det nye huset. Vi snakker om stil og prioriteringer, og hvordan man planlegger for å kunne leve i et hus i lang tid, hvor små justeringer gjør det mulig å følge de potensielle endrede behovene man har med tiden.

Her finner du oversikt over alle tidligere podcast episoder. 

Som alltid blir vi veldig glade for å få vite hva du syns, og oppfordrer deg til å sende oss eventuelle spørsmål og tilbakemeldinger i kontaktskjema under. Her kan du også kontakte oss for å booke en gratis befaring dersom du selv skal pusse opp!

2:20
Introduksjon

4:32
Oppussing bad og valg av fliser

10.34
Oppussing kjøkken: Kjøkkenøy eller ikke

15.54
Prosessen med Lomundal Bygg

Vurderer du å pusse opp?

Ta kontakt med oss og bestill gratis befaring i dag.

Book gratis befaring
?>

Lignende artikler