Podcast

Episode 1 – En introduksjon til oppussing

Lomundal har laget sin egen podcast om oppussing hvor vi skal snakke om flere forskjellige emner rundt det å pusse opp. Lurer du for eksempel på hva en prosjektleder gjør, når du kan bruke interiørarkitekt og hvor mye det koster? Det og flere spørsmål vi du få besvart her, så følg med!

Ingrid Jakhelln

15. February 2021

  • icon
  • icon
  • icon
  • icon

Velkommen til den aller første episoden av Lomundals podcast! I denne podcasten skal vi snakke om oppussing og prøve å svare på alle typiske spørsmål folk har rundt dette. Her kan du få vite alt om hvordan du skal gå frem når du skal pusse opp, enten om det er badet eller hele boligen. Vi kommer til å trekke inn flere spennende gjester fra ulike ekspertområder, så her gjelder det bare å abonnere og følge med videre!

I denne første episoden har Ingrid invitert med seg både grunnleggeren av bedriften, Bjørnar Lomundal samt en av våre prosjektledere og medeiere, Nikolai Berg. Her snakker vi både om  myter og fordommer rundt oppussing, men også noen generelle spørsmål som vi tror mange lurer på. Hva koster det å pusse opp, hvor lang tid tar det, hvilke faktorer slår mest ut på prisen og hvilke fallgruver er det ved å pusse opp dersom noe skulle gå galt.

Podcasten er tilgjengelig her med video, men er også lagt ut med bare lyd på Spotify og iTunes.

Her kan du se episode 2!
Her kan du se episode 3!

Har du spørsmål eller tilbakemeldinger? Kontakt oss her eller på sosiale medier.

Vurderer du å pusse opp?

Ta kontakt med oss og bestill gratis befaring i dag.

Book gratis befaring
?>

Lignende artikler