Trendy hjemmespa med spilevegg

Ingunn og familien hadde allerede et romslig bad, men som ikke ga dem det de hadde behov for. Ubrukt areal i gangen ble med på å skape et helt nytt baderom med egen seksjon for klesvask med hjelp av Lomundal.

Nøkkelinfo

  • Sted: Hosle
  • Periode: 2021
Baderom
Trendy hjemmespa med spilevegg - Bilde
Bad med lyse fliser og spilevegg i lakkert eik, utført av Lomundal.

Ønsket seg et arealeffektivt rom som ga følelse av ro

Ingunn bor med familien sin på Hosle, og ønsket seg et baderom som både var mer funksjonelt, arealeffektivt, men også gav en følelse av ro og luksus. Fra tidligere hadde de stått for mye av prosjektering selv på andre oppussingsprosjekter, men her var de enige om at de ønsket å finne et seriøst firma av litt størrelse, og hvor de kunne sette bort så mye som mulig av prosjekteringen. Det er mye man må tenke på når man skal pusse opp badet, og det kan være en krevende prosess å skulle ta på seg selv uten prosjektleder.

  • Det var viktig for oss å få noen som kunne kontrollere hele prosjektet, og som hadde god tilgang til håndverkere for å redusere sjansen for forsinkelser. Etter befaring med flere firmaer valgte vi å gå for Lomundal fordi de fremsto som profesjonelle og tillitsvekkende, og leverte et konkurransedyktig tilbud.

    Ingunn

Baderom med skråstilt takvindu, spilevegg og badekar, utført av Lomundal.

Funksjonelt og trendy familiebad med spilevegg

Med Simen som prosjektleder ble oppussingen satt i gang. Ingunn og familien ønsket altså å totalrenovere badet og utvide det ut i gangen slik at de kunne få en ny inngang. Vi fikk så delt opp rommet til bad og egen seksjon til vaskerom, og bygget en ny skillevegg mot dusjen hvor det ble lagd to nisjer. Ved badekaret ble det satt opp spiler på veggen, som både er med på å mykne opp rommet, men også gi en følelse av luksus og hjemmespa.

Vi hadde et stort bad fra før, men uten at det dekket behovene våre. I tillegg hadde vi et par «døde» kvadratmeter i gangen som kunne utnyttes for å kunne få nok plass på badet til å skille ut et eget vaskerom. Dette var med på å gi den funksjonaliteten vi har behov for som familie, men også gi et bad god ro og høy kvalitet. I tillegg ga dette plass til at flere i familien kunne være på badet samtidig.

Prosjektleder var en god sparringspartner

Ingunn forteller videre at de hadde planlagt mye å løsningen på forhånd, men at prosjektlederen kom med gange gode innspill underveis som var med på å løfte resultatet enda et hakk. Hun påpeker at Simen var en god sparringspartner med solid kompetanse som gjorde det lettere for de å ta beslutninger rundt prosjektet.

Vurderer du spilevegg eller spiler i taket på badet? Her kan du lese mer om det!

Detaljbilde av spilevegg fra Flisekompaniet i lakkert eik med bilde hengende på, utført av Lomundal.

Stor trygghet med prosjektleder når du pusser opp badet

Vi snakker videre om prosessen og Ingunn forteller at de er veldig fornøyd med sluttresultatet. Det var et stort prosjekt som til tider var turbulent, men opplevde stor trygghet i prosjektlederen som både var løsningsorientert og hjelpsom underveis, forteller hun.

– Vi tvilte aldri på at han skulle få oss i mål, og vi kan anbefale Lomundal videre.

Våre tjenester

Book gratis befaring

Book gratis befaring

Har du generelle spørsmål rundt ditt prosjekt?