Bli inspirert

Ja til levende detaljer, også på badet!

Når oppussingen av badet er ferdig er det mange morsomme ting du kan gjøre for å sette preg på rommet. Se hvordan du kan bruke planter som levende detaljer på badet.

Ja til levende detaljer, også på badet!
Ingrid Jakhelln

12. May 2020

  • icon
  • icon
  • icon
  • icon

Det å pusse opp og totalrenovere bad og hjem er en prosess hvor man må ha stålkontroll på alle detaljer. Alt det tekniske og selve oppbyggingen av badet har heldigvis Lomundal full kontroll på, så du trenger bare å tenke på den morsomme delen av oppussingen, nemlig valg av innredning, detaljer og styling. Det å få inn myke tekstiler som håndklær, badematte, såpedispensere og lys kan gjøre mye med et bad, og disse detaljene er lettere å bytte ut med tiden så man kan være mer vågal enn med de fastmonterte detaljene. Men det som virkelig gjør noe med rommet man styler er de levende detaljene, nemlig planter.

Disse fargesterke, lekre og friske plantene som kommer i alle slags farger og former gjør ikke bare rommet de er i mer levende og energisk, det gjør faktisk inneklimaet ditt bedre. For mens den Monsteraen, Jucca-palmen eller Fikusen du har tatt med hjem pryder interiøret ditt produserer den samtidig oksygen, som igjen gjør hjemmet ditt bedre å leve i. Dette er det ikke mange andre interiørdetaljer som kan skryte av. I tillegg har planter i hjemmet aldri vært mer trendy.

Detaljbilde fra bad med badekar og skråstilt vindu, utført av Lomundal.

Vi spurte Jill Lepstøe som driver 4 Floriss-butikker og har over 25 års erfaring fra bransjen hvilke planter som egnet seg best på badet og da svarte hun at planter som orkidé og kaktus klarer seg fint selv, men at nå er egentlig alle grønnplanter å se på badet. Om de får litt lite lys til tider kan man sette de nær et vindu i en ukes tid for så å sette de inn på badet igjen. Hun la også til at det var veldig populært med tørkede blomster nå fortiden og disse krever lite stell.  Man kan fint mikse forskjellige potter i keramikk, glass og tre for å skape enda mer liv i kontrast til det flislagte badet. Visste du at alle Lomundal sine kunder får 15% når de handler på Floriss på Glassmagasinet,  Fornebusenteret, Aker Brygge og Tjuvholmen? Enda en god grunn til å skape seg en grønn oase hjemme.

Vi konkluderer med at de levende detaljene absolutt hører hjemme på bad, stue, kjøkken, ja alle rom i grunn, og at planter i interiøret virkelig er .

Podcast om oppussing

Sjekk ut Lomundals podcast for å få en innføring i oppussing!

Hør podcasten på Spotify
?>

Lignende artikler