Bli inspirert

Bli inspirert av sorte detaljer på badet

Sorte detaljer på badet er en av de store trendene vi har sett de siste årene, gjerne både på baderomsinnredningen, armaturer, på dusjdører og mindre detaljer. Lomundal gir deg tips til hvordan du kan bruke sort når du pusser opp badet ditt!

Bli inspirert av sorte detaljer på badet
Ingrid Jakhelln

7. July 2021

  • icon
  • icon
  • icon
  • icon

Sorte detaljer på badet er en trend som har kommet for å bli, og er ofte å se bilder av når man ser etter inspirasjon til bad for 2021. Sort kan brukes på mange måter – det kan være stilrent og minimalistisk sammen med andre gråtoner og materialer som metall og betong, som gir et eksklusivt og kjølig uttrykk. Sammen med treverk og naturlige toner gir det baderommet dybde og lunhet, mens det i et fargerikt bad er med på å fremheve fargene den står sammen med. Lomundal gir deg her flere eksempler på hvordan du kan ta med det sorte inn på baderommet for å skape ulike effekter.

Skal du pusse opp badet? Her er alt du bør vite på forhånd!

Bad med lyse fliser og møblement i mørkt tre, spesiallaget speil, utført av Lomundal.

Sort baderomsinnredning og interiør

Å velge et baderomsmøbel i sort kan være med på å skape kontrast og tyngde i rommet, og dette er noe vi har sett mer og mer av. Disse eksemplene viser hvordan det kan brukes i kombinasjon med hvite fliser og naturlige toner, som lar baderomsmøbelet ha hovedrollen i rommet. Ved å ellers bruke få andre farger og materialer holdes rommet stilrent og ryddig.

Sort marmor på bad

I dette tilfellet er det også brukt få elementer, og sammen med sort marmor får dette baderomsmøbelet skinne i et ellers stilrent og minimalistisk bad. Her ser man også effekten av å bruke malte flater der hvor det ikke er våtsone, noe som gir et enda renere uttrykk og lar den sorte marmoren få komme frem på badet.

Sorte armaturer og detaljer på badet

Dette eksempelet viser hvordan du kan bruke sort sammen med naturlige elementer som treverk og lyse fliser, og her har det blitt valgt både sort badekar, dusjarmatur, sort blandebatteri, og karmer rundt vinduer som skaper en helhet i rommet. Hadde man for eksempel brukt krom på dette badet hadde det fått et annet uttrykk – det sorte skaper dybde og lunhet på en helt spesiell måte.

Sorte dusjdører lager en ramme på badet

Dusjdører har lenge vært enkle glass med metallrammer i bunn og topp, men i det siste har vi sett mer av dusjdører med sorte rammer slik som på disse eksemplene. Dusjrommet har tidligere ofte blitt gjemt bort, men har nå blitt en synligere del av badet takket være blant annet disse dusjdørene. Man ønsker gjerne å gi dusjrommet mer oppmerksomhet i dag da det har skjedd store utviklinger både på utvalg av dusjarmaturer og designsluk som rett og slett gjør denne sonen penere enn hva som var mulig tidligere. Gå for helsort og stilrent med både sort ramme på dusjdør og armatur, eller kombiner det med armaturer i enten messing eller stål for et annet uttrykk.

Ønsker du mer inspirasjon? Les alt om trendene for 2021 her!

Vurderer du å pusse opp?

Ta kontakt med oss og bestill gratis befaring i dag.

Book gratis befaring
?>

Lignende artikler