Bli kjent med

Bli bedre kjent med prosjektleder Karl

Østerriksk aksent, sprudlende personlighet, en ekstraordinær gjennomføringsevne, og alltid en morsom kommentar på lur som får oss alle, inkludert han selv til le. Bli bedre kjent med prosjektleder Karl!

Bli bedre kjent med prosjektleder Karl
Ingrid Jakhelln

6. juli 2020

  • icon
  • icon
  • icon
  • icon
  • Karl smiler og holder noen dokumenter på et prosjekt for Lomundal.

  • Karl gjør noen notater på et prosjekt for Lomundal.

Karl startet sin karriere som murer allerede i 1970 da han var 14 år gammel, og har siden den gang ledet over 750 baderomsrenoveringer. Har du fått Karl som prosjektleder? Da er prosjektet ditt i trygge og erfarne hender. Les mer for å bli bedre kjent med Karl.

Solid bransjeerfaring og faglig kompetanse

Med Karl på prosjekt er det bestandig full kontroll og god fremgang. Med hans solide bransjeerfaring og faglige kompetanse skal det godt gjøres å finne en utfordring han ikke har vært borti tidligere. Karl har jobbet i bygg og anleggsbransjen i Norge siden 1979, og fullførte murermester skole i Oslo i 1989. Han er våtromssertifisert og har jobbet som prosjektleder for våtrom siden år 2000. Karl er en mann som får jobben gjort, og som er effektiv og nøye i gjennomføringen. Dette har resultert i flere gode tilbakemeldinger som dette:

  • «Lomundal har nettopp ferdigstilt totalrenovering av mitt bad, og jeg er kjempefornøyd! Alt er utrolig profesjonelt og ryddig gjennomført. Min prosjektleder Karl var alltid tilgjengelig, og fulgte nøye opp at arbeidet ble raskt og prikkfritt utført. Vi hadde god kommunikasjon, og han var alltid like hyggelig og imøtekommende. Og hvis jeg hadde noe å pirke på, var svaret alltid «Ikke noe problem; det er bare å si fra!». Dette firmaet bør alle håndverkere strekke seg etter. Jeg var litt engstelig på forhånd, for mange sliter med upålitelige håndverkere. Men dette har gitt meg troen på at det fortsatt finnes noen med yrkesstolthet der ute. Tusen takk til alle involverte i Lomundal!»

    Kirsti Dahl

Karl jobber som faglig leder og prosjektleder for Lomundal. Her sitter han i skogen på fritiden sin og liker å plukke sopp.

En mann med mange talenter

I tillegg til å være en dyktig prosjektleder er Karl en mann med mange talenter. Han har levd et innholdsrikt liv som igjen gir mange gode historier. Dersom det er tid mellom planlegging av oppstart og gjennomgang av bestillinger kan du få han til å fortelle deg om tiden da han på 70-tallet tjenestegjorde for det østerrikske militæret i FN-styrkene i Syria gjennom 2 perioder, hvor han blant annet utførte murerarbeid ved behov. Om det er sport du interesserer deg for kan han fortelle deg om da han drev aktivt med alpint og aking, eller han kan fortelle om da han kom i avisen for å være FC Disensås sin «scoringsmaskin».

Da Karl flyttet til Norge i 1977 jobbet han først 2 år som kokk, og interessen for gourmet mat og kvalitetsvin har vokst til å bli hans største hobby og lidenskap.  God mat er høyt prioritert hos familien Zimmermann som bor på Bjerke i Oslo, og fritiden bruker Karl gjerne i skogen på jakt etter ramsløk og kantareller. Med en sønn som er regjerende norgesmester i sommelierfaget er Karl også rette mann å spørre om helgens vintips så vel som oppussingstips.

5. kjappe spørsmål

Når vi spør Karl om hva han liker best med å jobbe i Lomundal svarer han at det må være det gode arbeidsmiljøet og gode kolleger i tillegg til de dyktige håndverkerne som gjør en strålende jobb. Hans beste oppussingstips er å planlegge godt og velge en seriøs aktør som utfører arbeid med høy kvalitet.

Takk for at du ville bli bedre kjent med meg, jeg gleder meg til å hjelpe deg med ditt oppussingsprosjekt! Hilsen Karl

Vurderer du å pusse opp?

Ta kontakt med oss og bestill gratis befaring i dag.

Book gratis befaring
?>

Lignende artikler